Allashajsza.hu mobil

327
Köszönjük az egészségügyi dolgozók áldozatkész munkáját!

Betanított munka - ingyen szállás + extrák
- Magyarország -

Reklám

Az álláshirdetés szövege:
Ezt ne hagyd ki!
- legalább nettó 200.000 – 210.000 Ft-ot utalnak minden tizedikén a számlámra, ha rendesen látogatom a gyárat három műszakban, miáltal megkapom a műszakpótlékot (pl. éjszakára az alapbér 30 százalékát), hiányzás híján kiérdemlem az alapbér 10 százalékát kitevő jelenléti bónuszt, továbbá vállalom a 6+2-es munkarendet, vagyis folyamatosan hat nap munka majd két nap pihi.
- a fizuhoz jön még havonta 10.000.- Ft cafetéria már a hat hónapos próbaidő alatt is
- ha ott lakom, ahol a gyár van, fizetik a helyijáratos bérletemet
- ha máshol, akkor rendelkezésemre áll a céges busz ingyenesen, vagy beköltözöm az Esztergomban lévő színvonalas ingyenes szállásra, ahol két másik munkatársammal fogok együtt lakni. Ha valaki a párjával jön dolgozni, akkor külön szobát kapnak. (Ez engem még nem érint, bár nem csak okos, tehetséges és szorgalmas, de ráadásul szép is vagyok. Csak mondom.) A szállásról céges busz visz naponta dolgozni, ráadásul meló után vissza is hoznak. Hát nem király!?
- a munkahelyen kedvezményesen biztosítják az étkezést kb. 300.- Ft/menü ellenében
Reklám
- ha ledolgoztam öt napot, már kaphatok ötezer forint előleget, de nagyon rafináltak, ezt ugyanis majd levonják a fizetésemből (Ez szerintem is szívtelenség, de hát ilyen kegyetlen a világ, mit tegyek?) Ezt követően minden ledolgozott hét után tízezer lehet az előleg.
- a munkaidő nyolc óra, kétszer van cigiszünet. (Én először nagyon köhögtem, mert nem dohányzom, de szólt a főnök, hogy nem kötelező rágyújtani, ez csak lehetőség.)
- lehet kötelező túlóra is, de korrekt módon kifizetik. Amúgy meg nem gond, mert dolgozni jöttem. (Atyám, miket nem mondok!)
- hazautazási támogatást azért adnak, hogy visszagyere, ha hazamentél. A busz- vagy vonatjegy árának 86 százalékát térítik meg, de ha autóval mész haza,beszállnak a benzinpénzbe.
- általános iskolai végzettségnél nem kell nekik több, csak annyit kérnek, légy korrekt, mert ők is tényleg azok
- könnyű fizikai munka, elektromos autók töltőkábeleit szereljük össze, nem kell megszakadni, de persze azért többet várnak el, mint mondjuk egy albán hegyipásztor mélázása.


Reklám

Itt érdeklődhet, jelentkezhet az állásra:


Reklám

A hirdetés megosztása:
Face GPlus Twit Pint Tumb


Reklám


Ne feledje: soha ne küldjön vagy adjon át pénzt aláírt, érvényes szerződés nélkül!- Desktop - Keresés - Főoldal - Tudnivalók -
- Igaziallasok mobil - Cigi-dohány mobil -